Yin Yoga met Bas

Yin Yoga met Bas


Yin Yoga is een meditatieve, ontspannende vorm van yoga die zich richt op het ontspannen van spieren en niet zozeer op het versterken van spieren zoals bij meer dynamische yogavormen.

Houdingen worden 3 tot 5 minuten aangehouden. Door in de houding te ontspannen bereik je diepere lagen van je lichaam zoals je gewrichten, botten en bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat je bindweefsel langzaam oprekt en beter hydrateert, zodat het soepeler wordt.

Bovendien stimuleer je in Yin Yoga-houdingen de meridianen (energiebanen) in het lichaam, die door het bindweefsel lopen. Dit bevordert de doorstroming van je energie en het loslaten van blokkades. Je voelt je fitter, emotioneel stabieler en de gezondheid van de organen wordt positief beïnvloed.

Yin yoga geeft diepe ontspanning en leert je ruimte ervaren in je lichaam en je geest.

Is Yin Yoga wat voor jou?

Ervaar je veel spanning of is je lichaam stijf? Vind je het moeilijk om te ontspannen? Yin Yoga is heel toegankelijk en geschikt voor iedereen: jong of oud, wel of geen ervaring, man of vrouw, lenig of stijf.

Heb je een druk leven met veel stress of sport je intensief (Yang)? Dan is Yin Yoga een
perfecte tegenhanger voor het bereiken van balans.

Yin Yoga met Bas

Mijn naam is Bas Lievens. Ik heb de kracht van Yin Yoga zelf ervaren tijdens een uitdagende periode in mijn leven met veel lichamelijke en emotionele stress. Nog dagelijks helpt Yin Yoga mij spanning los te laten en mijn grenzen te voelen. Ik nodig je van harte uit in mijn Yin Yogales, waarin ik je op een toegankelijke, rustige en kundige manier begeleid.

Ik zie je graag in mijn les.
Bas

Wanneer:
op afspraak

Meer informatie: info@yogametbas.nl